Vi tilbyder

Vi
Tilbyder

Hos Banebryder tilbyder vi forskellige udviklingsforløb, workshops og foredrag, der alle har til formål at skabe bevidsthed hos den enkelte. Bevidsthed om:

 

  • Hvem jeg er
  • Hvad motiverer mig
  • Hvordan jeg træffer beslutninger
  • Hvordan jeg får skabt handling hen mod det, jeg gerne vil

 

Hos banebryder tror vi på, at det er gennem fællesskabet, vi øger vores forståelse og rummelighed af os selv og andre. Derfor arbejder ud fra læringsmodellen:

 

  1. Skab tryghed – via introduktion af teori og modeller
  2. Udfordr – gennem øvelser og spejlinger i fællesskabet
  3. Integration af viden, indsigt og refleksion

Vi arbejder med helt håndgribelige værktøjer som deltagerne får med hjem til brug i hverdagen. Modeller og øvelser har vi designet, så deltagerne får en værktøjskasse, der kan anvendes i relation til studievalg og jobvalg, men som også kan skabe værdi for andre livsområder.

Kurser & workshops

Banebryder udbyder kurser/udviklingsforløb og workshops, der tager udgangspunkt i bevidstgørelse. Alle forløb består af en kombination af viden og praktiske øvelser, der tager udgangspunkt i din egen virkelighed.

Foredrag

Vi tilbyder foredrag der designes og tilrettelægges efter behov. Det kan både været rettet mod de unge, og også til forældre i forhold til at klæde dem på til at støtte op omkring deres børns valg af studie mm.

Individuelle forløb

Vi tilbyder individuel vejledning og coaching med fokus på at styrke selvrefleksionen og beslutningsevnen. Hver session er individuel og tager udgangspunkt i dine behov.

Spørgsmål til vores ydelser?

Kontakt os

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at kontakte os.