Efterskole & grundskole

Efterskole &
grundskole

Banebryder tilbyder forskellige foredrag rettet mod unge, deres forældre eller fagfolk, der arbejder med unge. Alle foredrag er praksisnære, motiverende og bliver tilpasset jeres ønsker og behov, både i forhold til tid og indhold.

Vi ønsker med vores foredrag at inspirere og motivere, og at deltagerne får konkrete og håndgribelige værktøjer, som de kan arbejde videre med på egen hånd.

Efterskole & grundskole

Måske er dit barn i gang med sin ungdomsuddannelse, har sabbatår, eller står overfor at flytte hjemmefra? Selvom han/hun snart træder, eller måske allerede er trådt, ind i de voksnes rækker, så vil vi som forældre gerne hjælpe dem godt på vej.

De unge står i dag over for et hastigst forandrende samfund, hvor der er masser af valgmuligheder og hvor der hele tiden sker ændringer. Vi ønsker det bedste for vores børn, men hvad er det bedste? – og hvordan støtter jeg som forældre bedst muligt op om valgprocessen?

Foredraget handler bl.a. om, hvordan du som forældre kan stille åbne bevidste spørgsmål, der vil udvikle dit barns refleksionsevne og evne til at træffe bevidste valg.

 

På foredraget får du:

  • Indsigt i hvordan man træffer bevidste valg
  • Din bevidste/ubevidste påvirkning som forældre
  • Konkrete værktøjer til hvordan du som forældre kan støtte op omkring dit barns evne til at træffe bevidste valg
Book et foredrag

Kontakt os

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco